Welkom bij de MuziekSpeelplaats Rotterdam

Inleiding

Ben je jonger dan 13 jaar en wil je samen met kinderen uit de buurt spelen met verschillende muziekinstrumenten, liedjes zingen, leren mixen of af en toe muziekles volgen? Dan ben je bij de MuziekSpeelplaats op het juiste adres.

De MuziekSpeelplaats Rotterdam biedt een ontspannen en inspirerende omgeving waar kinderen vrijblijvend kunnen genieten van muziek en hun creativiteit kunnen verkennen.

 Welkom bij de MuziekSpeelplaats in Rotterdam.

Hallo, ik ben Jeanpharoa!

Ik wordt ook wel JP genoemd. Muziek vormt een belangrijk deel van mijn leven. Het verbindt ongeacht leeftijd en achtergrond. Het is een gemeenschappelijke taal die ik als Boegbeeld graag deel met de kinderen hier in de MuziekSpeelplaats in Rotterdam. 

Ik ben Rachel en ik ondersteun JP op verschillende manieren om ervoor te zorgen dat hij in staat is om de beste muzikale ervaringen voor de kinderen te bieden. Ook ben ik het aanspreekpunt voor ouders, leerlingen en andere belanghebbenden en werk ik samen met externe partners, zoals scholen en organisaties om ons programma onder de aandacht te brengen van kinderen in de wijk.

Programma

15:00 - 15:15
Inloop, gelegenheid voor kinderen om elkaar te ontmoeten en te socializen.
15:15 - 15:30
Kennismaking met verschillende percussie instrumenten, zelf instrumenten uitproberen.
15:30 - 16:00
Muziek workshop, experimenteren met geluiden en ritmes.
16:00 - 16:15
Pauze, hapje en drankje.
16:15 - 16:45
Vrij spel en improvisatie. De kinderen worden ondersteund en aangemoedigd
bij het ontdekken van creatieve expressie.
16:45 - 17:00
Samenspel en afronding

Openingstijden wekelijks op woensdag van 15:00 tot 17:00 met uitzonderig van schoolvakanties.

Kost het geld?

De MuziekSpeelplaats is voor alle kinderen van 7-13 jaar volledig kosten loos dankzij gemeentelijke subsidies en bijdrages van Partners van de MuziekSpeelplaats

Rotterdam

Video afspelen

Contact

Jongerenhub Ijsselmonde
Noorderhagen 1
3078 CE Rotterdam

Meld je hier aan voor de MuziekSpeelplaats

het kan als je tussen 7 en 13 jaar oud bent en met toestemming van je ouders. Is er geen MuziekSpeelplaats bij jou in de buurt? zeg het tegen de volwassenen en laat ze iemand vinden die contact met ons opneemt om er een te beginnen. Dan fixen we dat samen!