Doneren

Welk verschil ga jij maken?

Door een bijdrage te leveren aan de MuziekSpeelplaats draag je bij aan de toegankelijkheid en ontwikkeling van kinderen middels muziek. Ze kunnen dan niet alleen in de buurt sporten maar ook buiten schooltijd, in hun eigen buurt, met muziek spelen. Wetenschap heeft aangetoond dat muziek een grote bijdrage levert aan de ontwikkeling en welzijn van kinderen. Jij kunt daarin het verschil in maken.

Waar werken we naartoe

De MuziekSpeelplaats heeft als doel muziek toegankelijk te maken voor ieder kind. Onze aandacht gaat vooral naar kinderen uit kwetsbare groepen, in wijken waar financieel minder daadkrachtige gezinnen wonen. Kinderen zijn na school welkom om binnen te lopen om vrij muziek te maken en/of deel te nemen aan een muziekles of workshop. In samenwerking met maatschappelijke partners en initiatiefnemers (Boegbeelden) uit iedere wijk, zetten wij een landelijk opererende organisatie neer die de lokale speelplaatsen ondersteunt en met ambitieuze professionals begeleidt. De MuziekSpeelplaats is gratis, 3 dagdelen/week en hele jaar rond open en wordt door de wijken gedragen.

Donatie overmaken

U kunt uw donatie overmaken naar NL07 ABNA 0854563644
t.a.v. Stichting MuziekSpeelplaats.

Steun de MuziekSpeelplaats bij jou in de buurt

U kunt ons eenmalig, iedere maand, ieder kwartaal of jaarlijks steunen door dit formulier in te vullen (jaarlijks schenken kan u belastingvoordeel opleveren). De eerste betaling gebeurt met IDEAL, daarna incasseren we uw bijdrage automatisch. U heeft zelfs de mogelijkheid om De MuziekSpeelplaats mee te nemen in uw testament.

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem contact met ons op via onze contactpagina.

Bedrag

Algemene informatie

De MuziekSpeelplaats heeft de culturele ANBI status waardoor uw gift volledig ten goede komt aan het werk van stichting MuziekSpeelplaats. Voor onze donateurs geldt een extra giftenaftrek en zij zijn vrijgesteld voor de erfbelasting.