Boegbeeld worden

Wat is een Boegbeeld en wat ga je doen?

Een Boegbeeld is iemand die afkomstig is uit de wijk en de schakel vormt tussen de lokale gemeenschap en de MuziekSpeelplaats. Hij/zij/hen maakt onderdeel uit van de wijk en bezit eerstehands kennis van de kenmerkende wijkcultuur en de behoeftes van de wijk. Gesteund in de uitvoering door een assistent, is het Boegbeeld verantwoordelijk voor de lokale MuziekSpeelplaats.

Als Boegbeeld begeleid je de kinderen in het maken van muziek, ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de locatie en ben je de schakel tussen de landelijke organisatie, de ouders en de kinderen. Je managet de locatie en verzorgt een programma dat voldoet aan de wensen van de wijk en haar bewoners.

Wat moet je kunnen als Boegbeeld?

Als manager van de locatie, is het van belang dat je:

Wat moet je kunnen als assistent Boegbeeld?

In deze rol ondersteun je het Boegbeeld van de locatie. Als onderdeel van het team, maak jij je sterk voor de kinderen die muziek komen maken op jouw locatie. Het is van belang dat je:

De ervaring van onze Boegbeelden

Meld je hier aan als Boegbeeld

Meld je hier aan als je graag Boegbeeld of Boegbeeld assistent wil worden. We gaan samen in gesprek om naar de mogelijkheden te kijken in jouw stad.

Naam

De MuziekSpeelplaats locaties die je kunt bezoeken en/of supporten

Den Haag

Lelystad

Rotterdam